lördag 19 maj 2012

Läänge sen igen....

Ojoj. Här har jag inte vart inne o skrivit på ett tag igen. Liten update kan ni få iallafall. Jag har ett nytt jobb nu som usk på Amalia. Ett seniorboende. Trivs toppen bra.
Sommaren är här <3 nästan i allafall!! Har haft en Emma förmiddag o klippt mig. Skönt att bli av med trasselsuddet. Skulle igentligen åkt till Skånes djurpark med Marie B och barnen men Saga-Li har kräkt hela natten så de får bli en annan dag.
Och jag ser mig numer som en liberal LCHFare. Tyvärr ha jag börjat med kaffe drickandet igen såå dumt! Magen är upp och ner bubblig o gasig =0/. Den som var så lugn. Nu är de svårt att sluta igen.
Är oxå välldigt avundsjuk på människor som kan sitta/leka i sin trädgård å mysa dessa fina dagar. Våran plätt här utanför är ju inte direkt barnvänlig med cigg fimpar och så får man plocka glasbitar från gräset. Längtar tills tivoliparken öppnar igen. Jag o Saga-Li var där häromdagen o hade piknick vid fåglarna. Men de e inte detsamma utan lekparken.
Saknar alla mina uppåt i landet. Hoppas få träffas snart. Svårt att åka uppåt nu med allt jobbande blir förhoppningsvis 1 vecka semester iallafall i sommar. 
Nu ska jag gå o göra mig en hallon smoothie alà LCHF mumma!!!